2017-04-12 00:10:18• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő - Ne bízza el magát!

Napi horoszkóp április 12-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Zűrös napja lesz, és a hangulata sem a legragyogóbb ma, de szerencsére délután érkezik egy jó hír, és egy kicsit oldja a feszültségét. A pénzügyekre figyeljen jobban, mert lehet, hogy most megfeledkezik egy számláról, befizetnivalóról.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Hold a Skorpió jegyében van, és szemben áll a Merkúrral. Máskor az a jó, ha hangot ad az érzéseinek, ma viszont az lenne a célravezető, ha inkább csendben maradna… Annyira felkavart állapotban van, hogy olyasmit mondhat, amit később megbán. A logikus gondolkodás most nem az erőssége, jobb, ha a fontos döntéseket későbbre halasztja.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A humorérzékére ma különösen nagy szüksége lehet. Szerencsére önnél ebben aztán nincs hiány! A baj inkább abból adódhat, ha túlzásokba esik: nem mindenki tekinti viccesnek azt, amit ön. Legyen kicsit kíméletesebb!

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Azt sem tudja, hol áll a feje. Eljött az ideje, hogy a figyelmét egy kicsit befelé fordítsa, és rendet tegyen a lelkében. Muszáj lenne időt szánnia önmagára, különben az események túlságosan magukkal ragadják, és olyasmiket vághat valaki fejéhez, amit pedig nem is gondol komolyan.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Érdemes bármilyen ügyben tanácsadókkal konzultálnia, beleértve a jogászokat is. Kedve támadhat kipróbálni valami szokatlan tevékenységet. Ne féljen az újtól, mert nagyon is jól sülhet el, amit tesz. Még ha gazdasági haszonra nem is számíthat azonnal, maga is élvezni fogja, hogy kiszakad a monotóniából.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Vénusz hátráló mozgásban van a Halak jegyében, ilyenkor minden lassabban halad. Ha egy kapcsolat most kezdődik el, semmiképp se kötelezze el magát, amíg meg nem bizonyosodik arról, hogy az valóban hosszabb távra szól.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Kis híján minden bolygó támadja a Mérleg jegyét. Ilyenkor a legjobb, ha az ember hátralép, és csak a legfontosabb dolgokkal foglalkozik. A többivel nem ártana kivárni a jobb időket.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Ma hajlamos lesz a pillanatnyi hangulata alapján ítélkezni, és mint tudjuk, a harag rossz tanácsadó… Legjobb, ha a fontos döntésekkel vár a hétvégéig! Ha úgy érzi, valaki nagyon a terhére van, tapintatosan közölje ezt az illetővel.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Sajnos magánéleti problémákkal kell megküzdenie. Talán úgy összevesznek a párjával, hogy haza sincs kedve menni… Egy kicsit higgadjon le! Előbb, vagy utóbb muszáj lesz tisztázni a problémákat!

Bak: XII. 22. - I. 19.
A pénznek nagy jelentősége lesz az életében: a mai napon akár még valami nyereségre is számíthat. A kockázat persze az öné, ezért legyen nagyon mértékletes. Főleg akkor, ha valamilyen szerencsejátékra adja a fejét.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Vigyázzon, ne bízza el magát! Egy fontos üggyel kapcsolatban gyors sikereket érhet el, de a csillagok azt jelzik, hogy később sok erőfeszítést igényel majd öntől a dolog. Jobb lenne, ha nem csak a saját feje után menne, hanem hallgatna másokra is.

Halak: II. 19. - III. 20.
Most alkalmas az idő arra is, hogy új ismeretekre, tapasztalatokra tegyen szert, új kapcsolatokat létesítsen – mindez bizonyára jól jön majd, ha nem is azonnal, de a későbbiekben bizonyosan. Egy szerelmi kapcsolat fordulatot vehet: akiről eddig csak álmodott, most végre viszonozni látszik a vonzódását.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: